Mozaiku.net

rreth mozaiku-t

Mozaiku.net është platforma më e re e krijuar në vitin 2021, dedikuar për promovimin e artistëve dhe kreatorëve të rinj, në fushat: Dizajn i enterierit / Arkitekturë, Dizajn grafik, Dizajn mode, Art, Fotografi.

Kjo platformë ka për synim të fuqizojë dhe përkrah komunitetin e artistëve dhe kreatorëve, si dhe ngritjen e vlerave artistike në vend.

error: Përmbajtja është e mbrojtur!